diumenge, 21 d’octubre del 2007

Encetem la tercera temporada del Què Kardes?



Benvinguts/des al bloc del Què Kardes?, el primer programa integrament sobre sexe de la comarca d'Osona. Aquesta serà la tercera temporada que estem en antena a Ràdio Taradell 106.7FM, amb les mateixes ganes i la mateixa empenta que el primer dia.


Què Kardes? és un magazine sobre sexualitat que pretén ser divulgatiu i, al mateix temps, entretingut i amb sentit de l'humor, sense caure en la grolleria o el mal gust.


L'equip del programa el formem actualment Jose Ibarra, la propietaria d'Els Complements de Venus, el primer sex-shop de la comarca d'Osona; Mªdel Mar López, Marina Kulakova i Àngels López.


En aquesta tercera temporada hem decidit fer un bloc en el qual podreu trobar informació addicional sobre el programa i les seves seccions. A més, podreu descarregar-vos el programa i gaudir-lo en el moment que us vingui més de gust.


Esperem també que participeu en aquest bloc amb els vostres comentaris, idees, propostes, consultes, etc

Teniu una adreça de correu electrònic a la vostra disposició: kardes@radiotaradell.net


I recordeu que ens trobareu en directe les matinades de divendres a dissabte de 00:00 a 1:00 a Ràdio Taradell 106.7FM; o també a través de http://www.radiotaradell.net/